Avond4Daagse CBS De Sluis

Eindelijk mogen we weer van start! De Avond4Daagse gaat in 2022 gelukkig weer door. Hieronder de benodigde informatie voor het gezelligste wandelevenement van CBS De Sluis. 

Wanneer: Maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni 2022

Voor wie: Voor alle kinderen uit de groepen 3 tot en met 8

De groepen 3, 4 en 5 lopen 5 kilometer. (start 18.15 uur)

De groepen 6, 7 en 8 lopen 10 kilometer. (start 18.00 uur)

 

Aanmelden?

Voor het inschrijfformulier, klik hier.

Iedereen die mee wil lopen levert een volledig ingevuld inschrijfformulier met gepast geld in een gesloten envelop in bij de leerkracht

Deze enveloppen worden in de laatste lesweek voor de meivakantie op dinsdag 19 april t/m vrijdag 22 april opgehaald op school. Na deze week kan er, om administratieve redenen, niet meer via school ingeschreven én meegelopen worden. 

 

Ouders gevraagd!

Voor het begeleiden van de kinderen en het verzorgen van de pauzes zijn hulpouders nodig.

Wij zoeken ouders om groepjes te begeleiden, maar ook ouders om de rustposten van drinken te voorzien én we zoeken 2 fietsouders. 

Wat houdt dat in?

Als Groepsbegeleider wordt er 4 avonden meegelopen met een groep kinderen. Groepsbegeleiders betalen ook inschrijfgeld en zijn alle vier de avonden beschikbaar. 

Het wisselen van groepsbegeleider is alleen toegestaan binnen het gezin.

De Pauze-ouders verzorgen de rustmomenten op de eerste 3 wandelavonden. Dus op de maandag, dinsdag en woensdag worden de kinderen en begeleiders van drinken voorzien.

Als laatste nog de Fiets-ouders, hiervoor is er eentje voor de 5km en eentje voor de 10km nodig. Deze ouders zijn alle 4 de avonden beschikbaar als vliegende keep, mocht er onverhoopt een blessure zijn of andere hulp nodig zijn. Beschikbaarheid is tot ná het defilé.

Op het inschrijfformulier kan de interesse aangegeven worden. Wij hopen op voldoende hulpouders om er een geslaagd evenement van te maken. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, dan zal de Avond4Daagse Commissie loten. 

 

De wandelweek

Iedere avond wordt er gestart op het Bisonveld (veldnummer volgt later).

Zorg ervoor dat iedereen ruim op tijd aanwezig is, zowel bij het wegbrengen als bij het ophalen. Zodra de groepen compleet zijn, kunnen we vertrekken. Bij terugkomst kunnen de kinderen weer bij het veldnummer op het Bisonveld opgehaald worden. 

Het toezicht van de groepsbegeleiders en Avond4Daagse Commissie stopt op het moment van terugkeer bij het veldnummer op het Bisonveld. Wanneer er gewacht moet worden op oudere broer/zus van de 10km, zal er geen (ouderlijk) toezicht zijn vanuit de organisatie. 

 

Medailles

Het moment waar iedereen op gewacht heeft! De medaille!! 

Na het defilé zal de groepsbegeleider de medailles uitdelen aan de kinderen. Een medaille wordt verdiend wanneer alle 4 de avonden meegelopen is. 

Alle informatie met betrekking tot de Avond4Daagse wordt op de site van CBS de Sluis kenbaar gemaakt. Houd tevens de Social Media van de oudervereniging in de gaten voor updates!

 

Met sportieve wandelgroet,

 

De A4-daagse commissie 

avondvierdaagsedesluis@sl.cbozeist.nl